De 35-ste kindervakantieweek wordt gehouden van

17 t/m 21 augustus 2009, thema:

 “Fashion, Dance & Music”

 

 

 

 

 

Programma staat op de site

De 35-ste kindervakantieweek van ’s-Gravenzande komt eraan. Het wordt weer een enorm spektakel met als hoogtepunt optredens van de kids in een heus zelf gebouwd theater op het scouting terrein aan de Maasdijk

Het complete programma vindt u elders op de site.

Directe link naar het programma.

geplaatst op 8 augustus 2009

 

Bijeenkomst voor alle hulptroepen op 2 juli

Op donderdag 2 juli is er een bijeenkomst voor iedereen die zich heeft aangemeld als hulp.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over het progamma en de hulp die we daarbij kunnen gebruiken. Bent u verhinderd op 2 juli? Neem dan svp contact met ons op. Wij zullen u dan informeren waar en wanneer we van uw hulp gebruik willen maken.

De bijeenkomst wordt gehouden in de kantine van Rexnord.
Adres: Einsteinstraat 1 te ´s-Gravenzande. (Dit is vlak bij de BP aan de Koningin Julianaweg). De avond start om 20.00 uur. Klik hier voor de uitnodiging.

geplaatst op 28 juni 2009

 

Leidingbijeenkomst op dinsdag 30 juni

Op dinsdag 30 juni vindt de laatste bijeenkomst met de leiding plaats. Tijdens deze bijeenkomst wordt het programma besproken en het draaiboek en groepsoverzicht uitgereikt. Voor de hulpleiding en hulpouders is er een bijeenkomst o 2 juli.

De bijeenkomst wordt gehouden in de kantine van Rexnord.
Adres: Einsteinstraat 1 te ´s-Gravenzande. (Dit is vlak bij de BP aan de Koningin Julianaweg). De avond start om 19.30 uur. Klik hier voor de uitnodiging.

geplaatst op 28 juni 2009

 

Gastoptreden Timor gaat niet door

 

Als gevolg van het enorme succes dat Timor heeft in zijn danscarriere heeft Timor onlangs een contract getekend voor de tournee die Michael Jackson deze zomer zou gaan maken. Timor zou gaan dansen in het team van Michael Jackson en als gevolg hiervan zijn alle optreden afgezegd. Helaas dus, Timor zal niet zijn opwachting gaan maken tijdens het Open Podium van woensdag 19 augustus a.s. Uiteraard gaan we iets anders leuks organiseren voor iedereen!

 

geplaatst op 19 juni  2009

 

Nog een paar plekjes beschikbaar

Ruim 400 kinderen doen in augustus mee aan de 35-ste kindervakantieweek. Zowel bij de jongste als bij de oudste kinderen, zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als je nog mee wilt doen, kun je contact opnemen met Colette van Geest, tel. (0174) 24 14 34 .
Deze week worden de groepjes ingedeeld. Nieuwkomers zullen worden toegevoegd aan de groepjes die nog niet vol zijn. S.v.p. bij het ophalen van het deelnamebewijs,  geld en het ingevulde inschrijfformulier meebrengen. Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.

 

geplaatst op 8 juni  2009

 

Alle hulp is welkom!!

Ook dit jaar kunnen we de hulp van opa’s, oma’s, ouders, verzorgers en iedereen die de zijn/haar steentje aan de kindervakantieweek wil bijdragen etc. goed gebruiken. Op het inschrijfformulier voor hulpouders kunt u bekijken wat en wanneer. Klik hier voor de informatie voor de hulptroepen.

geplaatst op 1 juni  2009

 

Leiding gezocht

Op dit moment hebben we leiding voor 23 gele groepen (jongste kinderen) en 14 rode groepen (oudste kinderen). Dit is nog niet genoeg. We zijn nog zeker op zoek naar leiding voor 4 rode groepen.

Weet je nog iemand of heb je zelf belangstelling? Neem uiterlijk eind mei contact op door een email te sturen naar vakantieweek@gmail.com of neem contact op met Colette van Geest, tel. (0174) 24 14 34 of Marina van Marrewijk, tel. (0174) 42 04 37

We zouden het reuze jammer vinden als we nee moeten zeggen tegen de kinderen bij de inschrijving.

geplaatst op 19 mei  2009

 

Kaartverkoop op 3 juni 2008

Op woensdagmiddag 3 juni vindt in de JF KENNEDYSCHOOL van 13:30 tot 15:30 uur de kaartverkoop voor deelname aan de kindervakantieweek plaats. Deelname staat open voor kinderen die woonachtig zijn in ’s-Gravenzande.

De kinderen die in ´s-Gravenzande naar school gaan ontvangen in de week voor de kaartverkoop een inschrijfformulier. Heeft u geen inschrijfformulier ontvangen, klik dan hier om het inschrijfformulier te downloaden.

geplaatst op 9 mei  2009

 

Leidingbijeenkomst op donderdag 14 mei

Op donderdagavond 14 mei vindt er weer een bijeenkomst met de leiding plaats. Deze bijeenkomst is bedoeld voor de leiding die op de eerste bijeenkomst niet aanwezig waren. De bijeenkomst wordt gehouden in de kantine van Rexnord.
Adres: Einsteinstraat 1 te ´s-Gravenzande. (Dit is vlak bij de BP aan de Koningin Julianaweg). De avond start om 19.30 uur.

Ben je verhinderd op 14 mei? Meld je dan per ommegaande aan als leiding door een email te sturen naar vakantieweek@gmail.com onder vermelding van je naam en je leeftijd en met wie je graag samen leiding wilt zijn of neem contact op met Colette van Geest, tel. (0174) 24 14 34 of Marina van Marrewijk, tel. (0174) 42 04 37

De derde bijeenkomst is gepland op: dinsdagavond 30 juni 2009 bij Rexnord

geplaatst op 9 mei 2009

 

Foto’s van de leiding op de site

Op de eerste leidingavond zijn foto’s gemaakt van de leiding en hulpleiding die toen aanwezig waren. Je kunt ze vinden door op onderstaande link te klikken.

 

geplaatst op 8 mei 2009

 

Druk bezochte leidingavond

De leidingavond was druk bezocht. Er is al leiding voor 18 groepen geel (6 tot 9 jarigen) en voor 11 groepen rood (9 – 12 jarigen). Wil je ook graag een groepje begeleiden? Dat kan: meldt je aan door een email te sturen naar  vakantieweek@gmail.com onder vermelding van je naam en je leeftijd en, als je het al weet, met wie je graag samen leiding wilt zijn en kom op de volgende leidingavond op donderdag 14 mei.
Wees er snel bij, want het aantal groepen is beperkt.

Meer weten? Neem gerust contact op met: Colette van Geest, tel. (0174) 24 14 34 of Marina van Marrewijk, tel. (0174) 42 04 37

geplaatst op 10 april 2009

 

Eerste leidingbijeenkomst op woensdag 8 april

Op woensdagavond 8 april vindt de eerste bijeenkomst met de leiding plaats. De bijeenkomst wordt gehouden in de kantine van voetbalvereniging Rood-Wit.
Adres:  Kon. Julianaweg 154 te ’s-Gravenzande. Hier werd vorig jaar een deel van de kindervakantieweek gehouden.
De avond start om 19.30 uur. Klik hier voor de uitnodiging.

Ben je verhinderd op 8 april? Meld je dan alvast aan als leiding door een email te sturen naar vakantieweek@gmail.com onder vermelding van je naam en je leeftijd en, als je het al weet, met wie je graag samen leiding wilt zijn.

De tweede en de derde bijeenkomst zijn gepland op:

- donderdagavond 14 mei 2009 (bij Rexnord)

- dinsdagavond 30 juni 2009 (bij Rexnord)

 

geplaatst op 10 februari 2009, gewijzigd op 24 maart 2009

 

Voorbereidingen 2009 gestart: een tipje van de sluier

Het bestuur heeft haar eerste vergadering achter de rug en de grote lijnen voor het programma van 2009 uitgezet.

Het thema is dit jaar: Fashion, Dance & Music

Het wordt weer een enorm spektakel met als hoogtepunt optredens van de kids in een heus zelf gebouwd theater op het scouting terrein aan de Maasdijk en een optreden van Timor uit So You Think You Can Dance (dus dames, de week kan niet meer stuk!).

De oudste kinderen mogen blijven slapen en ook dit jaar staat er weer een bezoek aan Drievliet op het programma.

Het bestuur komt graag in contact met enthousiaste vrijwilligers die een steentje willen bijdragen. We zijn op zoek naar leiding om een groepje te begeleiden, bestuursleden en mensen die hand- en spandiensten kunnen verlenen.

Mocht je meer willen weten, dan kun je je wenden tot Edwin van Wensveen, telefoon 06 – 511 792 15 of Colette van Geest, telefoon 06 – 533 258 28.
Emailen kan ook: stuur een bericht naar
colette@kindervakantieweek.info

geplaatst op 4 februari 2009

 

Isis wint ballonnenwedstrijd kindervakantieweek 2008

Het lijkt al weer zo lang geleden. Op woensdag 27 augustus gingen er 5 grote en prachtig versierde praalwagens door het centrum van 's-Gravenzande. Ruim 400 kinderen hadden 2 dagen lang gebouwd aan de praalwagens in het thema Zomercarnaval. Het werd een fantastische happening die eindigde op het Marktplein in 's-Gravenzande, waar een tweetal live bands heerlijke opzwepende muziek ten gehore brachten. Daarnaast wist DJ Henkie de kids mee te krijgen met de Zuidamerikaanse klanken uit zijn boxen. 500 ballonnen gingen deze avond de lucht in.

Afgelopen week kwam het laatste kaartje pas binnen bij het bestuur. In totaal werden er 26 kaartjes retour gestuurd vanuit voornamelijk Duitsland. Uiteindelijk was het de ballon van Isis Tomberge uit 's-Gravenzande die neerstreek in Rakovnik in Tsjechie. Precies 701,55 kilometer vanaf het Marktplein (bron: www.afstandmeten.nl). Afgelopen week ontving Isis een bon van de 's-Gravenzandse Middenstands Vereniging van euro 25,- die zij kan besteden bij vrijwel alle middenstanders in ons centrum.

Klik hier voor de volledige uitslag van de ballonnenwedstrijd.

geplaatst op 16 december 2008

 

 

De kindervakantieweek 2008 was super

De vierendertigste kindervakantieweek zit erop. Het was een superweek. Klik hier voor een kort verslag van de week.

 

Bestuur, leiding en deelnemers bedanken hierbij de beide ’s-Gravenzandse voetbal-verenigingen S.V. en V.V.  en alle personen en bedrijven, die deze fantastische week mogelijk hebben gemaakt. Klik hier voor het overzicht van onze sponsors.

 

Inmiddels staan de foto’s op de website. Klik op hier (Fotoboek) om ze te bekijken. 

 

Ook dit jaar hebben we weer een mand met spullen die tijdenszijn achtergebleven.

Voor de gevonden voorwerpen kunt u contact opnemen met de familie Heskes, telefoon 41 23 49

 

geplaatst op 30 augustus 2008

 

 

Archief

 

Klik hier  voor de nieuwsberichten van voorgaande jaren